YÜKLENİYOR

Kalita Cam Dripper Pembe 155 1-2 Cup

1,261.44TL
{{message}}

93113

Kalita Cam Dripper 155 Pembe renkli ürünle festival renkleri mutfağınızda canlansın!


Makine kahvelerini sevmeyenler, kahvecilerden sıkılanlar, evinde kaliteyi arayanlar bu ürün tamda size göre! Baristaların, kahve profesyonellerinin ve gurmelerin tercihi kahve demleme yöntemi artık Kalita kalitesiyle mutfağınızda artık çok kolay. Özel tasarım kahve demleme aparatınız kullanımı kolay ve pratik bir üründür. Hafif yapısı ve ergonomik tasarımı ile vazgeçilmeziniz olacak.


Kahve yaparken baştan sona kullandığınız tüm ürünler kahvenizin lezzetini etkiler. Üstün kaliteli ürün borosilikat camdan üretilmiş kalita dipper ürün sağlam ve sağlıklıdır. Özel tasarımı sayesinde filtre kağıdınız için doğru bir yuvadır. Filtre kahve kağıdınız kaymaz, güvenli bir kullanım sağlar. Kalita tasarımı hızlı bir akış sağlamaz, kahveniz sakin filtre edilir ve kahveniz trubulans yaşamaz.


Kalita dipperın üretiminde kullanılan borosilikat cam aşınması çok zor ve çizilmez bir maddedir. Yüksek ısılara mukavemet sağlayan bu kaliteli cam, düşük ısılara karşı dayanıklıdır. Termal şoklardan etkilenmez. Özel bir üründür, silika ve bortrioksit içeren borosilikat cam teknolojisi çok düşük ısıl genleşme kat sayısına sahiptir bu durum borosilikat cam ürününüzün ısıl şoklara karşı daha dayanıklı bir hale getirir. Yüksek performans alacağınız bu ürünle Tek seferde 2 kupalık kahve yapabilirsiniz. Özel cam borosilikat malzemeden üretilmiştir. Eliniz yanmaz ve rahat bir kullanım sağlar. Zarif tasarımı sayesinde kolayca kavrayabilirsiniz. Kullanacağınız Kağıt Filtreyi ıslatınız, suyu yakın bir konumdan yavaşca dökünüz. Direk dökmeyi tercih ederseniz kahvenin suyun içine ekleyecek sekilde dökünüz. Kesintili dökmek isterseniz kısa aralıklarla yine yakın mesafeden dökmelisiniz. Kalita suyu yönlendirir, Kalita tasarımı ve demleme sürecinizi en doğru şekilde yönetir.


Ürünün temizliği için su yeterlidir. Özel borosilikat cam ürünü kimyasal temizlik malzemeleriyle temizlemeyiniz, kimyasallar camın özelliğini ve yapısını bozabilir. Daha iyi bir temizlik için özel temizleyici ürünlerden faydalanabilirsiniz. 


Kalita Wave Dripper 155 ürünün özellikleri nelerdir?

*Yüksek teknoloji Cam borosilikat malzemeden üretilmiştir

*Tutacak kısmı Polipopilen malzemeden yapılmıştır, eliniz yanmaz.

*Ergonomik tasarımlı, pratik bir üründür.

*Yer kaplamaz, şık bir tasarımı vardır.

*1-2 kupalık kahveler yapabilirsiniz.

*Yüksekliği 60mmdir.

*Her tarza uyumlu, Pembe renk olarak tasarlanmıştır.

*Japon ürünüdür.