YÜKLENİYOR

Kalita Paslanmaz Çelik Şişe 480Ml Red

1,752.00TL
{{message}}

93158

Kalita Paslanmaz Çelik Şişe 480Ml Red seyahatlerin vazgeçilmez dostu olacak. Paslanamaz çelik Kalita termosu ister sıcak ister soğuk sıvıları için güvenle kullanabilirsiniz. Ağzında bulunan kilit düğmesi size basit ama etkili bir güvenlik sağlar. Çantanıza dökülme kaygısı olmadan istediğiniz sıvıyı taşıyabilirsiniz. Hafif yapısı ve ergonomik tasarımıyla taşıması kolaydır. Paslanmaz çelik size yüksek performans sağlar, korozlanma veya paslanma yapmaz. Sıradan çelik ürünler gibi üzerinde su lekeleri bırakmaz.



Taze demlenmiş kahve keyfiniz artık hep yanınızda! Şık tasarımlı çelik termos hayatınızı kolaylaştıracak. Özel tasarımı sayesinde yalıtkandır. Elinizde serinlik veya yanma hissetmezsiniz. Termos içine sıvıyı koyduğunuzda koyduğunuz sıcaklığa mümkün olan en yakın sıcaklıkta, soğuk ürünler koyduğunuzda en yakın serinlikte muhafaza eder.

Isı yalıtım etkisi 63 dereceden fazla, 6 saat süreyle. Serinlik etkisi 11 derece ve daha az, 6 süreyle muhafaza edilir.

Kırmızı rengi şık ve modern tasarımlı ürünün ebatı 80*60*236 mmdir. Hava geçirmeyen teknoloji hem ısı muhafazası hem de güvenliğiniz için geliştirilmiştir, hareket halinde güvenle kullanabilirsiniz. Termos içindeki içeceğiniz her zaman taze kalır. Elde yıkamaya uygun bir üründür. Ürünün temizliği için kimyasal ürün kullanmaktan kaçının. Hem paslanmaz çelik yapısını bozmamak hem canlı kırmızı rengini bozmamak için kimyasal kullanmamanız tavsiye edilir.


Kalita Paslanmaz Çelik Kırmızı Termos Özellikleri Nelerdir?

*Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.

*Isı yalıtımı sayesinde uzun süreli serinlik ve sıcaklık sağlar.

*480 ml kapasitelidir.

*Su geçirmez.

*Hava sızdırmaz.

*Kırmızı renklidir.

*elde yıkanabilir, temizliği kolay bir üründür.

*Güvenlikli kilit sistemine sahiptir.