YÜKLENİYOR

Kalita TatsujinPelican Kettle 1Lt Beyaz

2,768.16TL
{{message}}

93127

Kalita Tatsujin Pelican Kettle 1 Lt Beyaz evinizin ve mutfağınızın vazgeçilmezi olacak. Paslanmaz çelik kaplama Kalita Kettle ürün yapılmış en pratik mutfak çözümünüzdür.

Sağlıksız plastik malzemeli ürünlerden kurtulma vakti geldi! Kalita Tatsujin Pelican Kettle 1 Lt Beyaz ile ısıttığınız sıvıların tadında ve kokusunda değişim olmadan güvenle kullanabilirsiniz. Plastik malzeme ürünlere göre daha sağlıklı olan çelik malzeme kettle şık tasarımıyla mutfağınızın baş tacı olacak. Paslanmaz yüksek teknolojisi, standart çelik ürünlere göre daha uzun ömürlüdür. kireçlenme, küflenme gibi sorunlar yaşamayacağınız kaliteli çelikle kaplanmıştır. Daha uzun vadede sağlıklı kullanım sağlar. Ergenomik tasarımı basit bir kullanım sunar. şık ve zarif tasarımıyla görsel bir şölen sizleri bekliyor. Dış beyaz kaplaması özel tasarımıyla özel bir üründür.


Özel pelikan ağız tasarımına sahip Kalita Paslanmaz Çelik Kettle sıcak suyun akışını tam olarak kontrol edebilmenizi sağlar. Kalın geniş ve eğimli tasarımıyla suyunuzun aktığı noktayı kontrol edebilirsiniz. Sıradan su ısıtma ürünlerinde yaşanan suyun aniden dökülme problemini bu üründe yaşamazsınız. Kalita Paslanmaz Çelik kaplamalı Kettle aynı yüksek kaliteli sağlam malzemeden yapılmış özel tasarım kapağı, suyunuzu dökmek için eğik açılarda kullandığınızda yerinde sabit kalır. Sabit kalan kapak tasarımı sayesinde dökülme veya sızdırma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Kapağınızı üst tutma bölgesinden rahatça kaldırabilirsiniz.


İnce ve geniş tutma sapı sayesinde kettle tam kavramanızı sağlar. Dengeli bir şekilde tuttuğunuz sap size doğru ve güvenilir bir kontrol sağlıyor. İstediğiniz açılarda tam kontrol sizin elinizde!

 Kahvenizin ve diğer sıvılarınızın tadının ve dokusunun değişmemesi için ihtiyacınız olan paslanmaz çelik kaplamalı kettle Japon markası Kalita kalitesiyle hizmetinizde. Cam malzeme su ısıtma ürünlerinde yaşanan çatlama ve kireçlenme problemlerine karşı yüksek çelik teknolojisi sizi daha uzun ömürlü kullanım sağlar. Diğer standart su ısıtma ürünlerinden farklı olarak gaz ocaklarda kullanmaya uygundur.

Zarif ve hafif tasarımı 725 gram ağırlığındadır ve tam bir ev ürünüdür. 1000Ml su kapasitesi ile aileniz için yüksek performans sağlar. Alt çapı 95mm olan Kalita su ısıtıcı ürünü tezgahınızda ve dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Kalita Paslanmaz Çelik Kettle ürün özellikleri:

*Gazlı ocaklarda kullanıma uygundur.

*725 gr ağırlığındadır.

*Altçapı: 95mm

*Kapasitesi: 1000ml

*Paslanmaz çelik kaplaması kullanılmıştır.

*Renk: Beyaz

*Şık ve zarif, ergenomik tasarıma sahiptir.

*Kutu ölçüleri: 195×115×190 mm