YÜKLENİYOR

Kalita Dripper Yeşil

164.69TL
{{message}}
93101


Kalita Dripper Yeşil kahve demleme ekipmanı mutfağınızın ve kahve keyfinizin vazgeçilmezi olacak!

Kullanımı ve temizliği kolay bu aparat kaliteli tatlar için tercih sebebidir. kahvelerin aroması ve tadını bozmadan damlama yapmanıza imkan sağlar, karakteristik yapısı bozulmayan kahvenizin gerçek aromasına ulaşırsınız. Sabahları ve gün içinde kahve ritüelleriniz daha keyifli hale gelecek.
Hafif ve zarif yapısı ile mutfağınızda fazla yer kaplamadan kolay bir kullanım sağlar. Mutfaktaki dostunuz Kalita Dripper Yeşil Damlama aparatı vazgeçilmeziniz olacak. Ofiste, evde ve her yerde kullanabilirsiniz mutfakta yer tasarrufu sağlayan Hario evinizin gözde ekipmanlarından olacak.

Ergenomik tasarımı pratik kahve çözümünüz Kalite Dipper Yeşil, Muhteşem ve tatlı yeşil rengiyle size görsel bir şölen sunuyor. Günlük kahve içicilerinin favori ürünü baristaların, gurmelerin ve kahve profesyonellerinin de tercihi!


Büyük bir kupa kahve için uygun olan kalita dripper sizin için en iyi ölçülere sahiptir. Özel iç tasarımı ile tam bir performans ürünü dik çizgili tırtıklı yapısıyla en yüksek ve en iyi verimi almanızı sağlar. Yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır. Temizliği kolay ürünü musluk suyuyla yıkamanız yeterli olacaktır. Özel yapısının korunması için elde yıkanması tavsiye edilir.


Kalita Dripper Yeşil Kahve Demleme Ekipmanı Özellikleri Nelerdir?
*Filtrelerle uyumludur.
*Yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.
*Özel iç tasarımı sayesinde en yüksek verimi sağlar.
*Seyehat ve ev kullanımı için uygundur.
*Büyük bir kupa için uygundur.
*temizlemesi pratik.
*mutfakta fazla yer kaplamaz.