YÜKLENİYOR

Kalita Paslanmaz Çelik Şişe 350Ml Siyah

1,752.00TL
{{message}}
93155


Kalita Paslanmaz Çelik Şişe 350 ml kapasiteli ve siyah renklidir.

Paslanmaz çelik termos şişenizi hem sıcak hem soğuk sıvılar için güvenle kullanabilirsiniz. Güvenliğiniz için dökülmelere ve sızdırmalara karşı bir kilit düğmesine sahiptir. Kilit düğmesi tek elinizle yönetebileceğiniz basit ama etkili bir sisteme sahiptir. Çantanızda ve elinizle güvenle taşıyabilirsiniz.
Hafif yapılı zarif bir üründür kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Üstün kaliteli paslanmaz çelik malzemesi sayesinde korozlanma ve paslanma gibi sorunlar yaşamazsınız. Çelik malzeme üzerinde su lekesi bırakmaz. Kahve, su, çay her türlü içeceğinizi taşıyabileceğiniz termos ürününüzü asit içecekler için kullanmayınız. Yalıtım teknolojisi sayesinde sıcak içecekleriniz en yakın sıcaklığında, soğuk ürünleriniz en yakın serinlikte muhafaza edilir. Hava geçirmeyen ve sızıntı yapmayan termosunuzda içecekleriniz her zaman taze kalır.

Elde yıkamaya uygun bir üründür, temizliği için sadece çalkalamanız bile yeterli olacaktır. Ürünün temizliği için aşındırıcı ve kimyasal ürünler kullanmamanız tavsiye edilir. Kimyasal temizleyiciler ürünün çelik dokusunu ve dış rengini bozabilir.
1900lü yılların başından beri kullanılan termos ürünler insanların ihtiyacına yönelik geliştirilmiştir. Kalita bu çözümü bir adım öne taşıyor! But First, Coffee... sloganıyla kahve tutkunlarının hem kahve hem görsel zevkine hitap eden termosunuzu yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

Çift katman teknolojisi ile ürünleriniz ilk koyduğunuz tadını ve en yakın sıcaklığına sahip olacak. Kalita termos içeceğinizin tazeliğini muhafaza eder, koku ve sıvı sızdırmaz. Sıradan ürünlerde yaşanılan bayatlama problemiyle karşılaşmazsınız. İçeceğinizin havayla teması minimumdur. Uzun süreli kullanabileceğiniz yüksek performans ürünüdür.

Kalita Paslanmaz Çelik Kırmızı Termos Özellikleri Nelerdir?
*Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.
*Isı yalıtımı uzun vadeli serinlik ve sıcaklık sağlar.
*350 ml sıvı kapasitelidir.
*Su geçirmez.
*Hava sızdırmaz.
*Siyahrenklidir.
*Elde yıkanabilir, temizliği kolay bir üründür.
*Güvenlikli kilit sistemine sahiptir.