YÜKLENİYOR

Kalita Paslanmaz Çelik Şişe 350Ml Beyaz

1,752.00TL
{{message}}
93156


Kalita Paslanmaz Çelik Şişe 350Ml Beyaz ile kahve keyfi her yerde! Kalita Paslanmaz Çelik kupa kahveniz ve diğer içeceklerinizin muhafazası için eşsiz kalitede bir ürün.
ister sıcak ister soğuk içeceklerinizi güvenle taşıyabilir ve saklayabilirsiniz. Paslanmaz çelik tasarımıyla hem sağlıklı hem sağlam bir üründür. Çantanıza dökülme kaygısı olmadan şişenizle istediğiniz sıvıyı taşıyabilirsiniz. Hafif yapısı ve ergonomik tasarımıyla çantanızda ve elinizde kolaylıkla taşınabilir.
Sade ve şık tasarımı beyaz rengi, kahverengi detayları ve kırmızı renkli kapağıyla Kalita size tam bir görsel şölen sunuyor!
Şişeniz artık sizin sloganınız olacak!
But first, coffe...
Ama önce, kahve...


Kahve tutkunları için doğru ürün, Kalita Paslanmaz Çelik Şişe.

Özel çelik tasarımıyla hayatınızı kolaylaştıracak bu ürün elinizi yakmaz. Ağız kısmı basit bir kilit sistemine sahiptir. Siz istemeden açılmaz ve dilediğiniz taktirde tek hamle ile açabilirsiniz. Kullanımı basit çelik şişeniz tam bir performans ürünüdür. Hava sızdırmaz özel tasarlanmış yapısı sayesinde kahveleriniz ve diğer içecekleriniz tazeliğini her zaman korur. Kupa içindeki sıvı ilk koyduğunuz sıcaklığa en yakın aralıkta sabit kalır, soğuk bir sıvı koyduğunuzda en yakın aralıkta serinliği muhafaza eder ve ısınmaz.

Hava geçirmeyen teknoloji hem tazelik için hem güvenliğiniz için geliştirilmiştir. Kilit sistemi basit ama etkilidir.
Seyahatlerde yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Temizliği kolaydır, elde yıkamaya uygun bir üründür.musluk suyuyla çalkamanız yeterlidir. Bulaşık makinesinde yıkamanız tavsiye edilmez. Hareket halindeyken güvenle kullanacağınız kupanız hava sızdırmaz teknolojiye sahiptir, bayatlama, koku sızdırma veya dökülme gibi problemlerle karşılaşmamanız için özel olarak tasarlanmıştır. Her yerde kullanabileceğiniz ürün hafif ve zarif yapısı sayesinde hayatın her alanında sizinle olacak. Kahve keyfiniz için artık eve gitmeyi beklemenize veya kaliteli kahveci aramanıza gerek yok! Taze ve kaliteli ev yapımı kahveniz istediğiniz her yerde!

Kalita Paslanmaz Çelik Şişe 350Ml Beyaz Özellikleri Nelerdir:
*350 ml kapasitelidir.
*Beyaz renklidir
*Su geçirmez
*Hava sızdırmaz
*Paslanmaz çelik şişe gövdesi
*Uzun süreli sıcaklık
*Uzun süreli serinlik
*Taşınabilir hafif tasarım
*kolay temizlik